dinsdag 13 november 2007

ANWB Reisgidsen Zuid-Tirol


De Nederlandse ANWB heeft een reeks reisgidsen over Zuid-Tirol uitgegeven. Wie met een van deze reisgidsen op pad gaat, beleeft gegarandeerd een ontspannen en afwisselende vakantie.
De reisgids Dolomieten Zuid-Tirol van de ANWB is uitgegeven in de bekende, hoge kwaliteit. De 120 pagina’s tellende gids heeft een praktisch formaat en staat boordevol interessante tips voor een vakantie in Zuid-Tirol. De gids bevat allerlei extraatjes zoals uitgebreide informatie over Zuid-Tirol, 5 bijzondere extra routes en 12 hoogtepunten die op de grote, gedetailleerde en uitneembare kaart zijn aangegeven. De kaart van Zuid-Tirol heeft een plaatsnamenregister op de achterzijde, zodat ook het kleinste vakantiedorpje gemakkelijk is te vinden.

De reisgids met de eenvoudige naam Dolomieten biedt verrassende routes en handige tips voor de vakantie in de Dolomieten. Een uitneembare kaart met een plaatsnamenregister en 5 extra routes helpen bij het plannen van de vakantie.

De ANWB Reisgids Wandelgids Dolomieten telt 168 pagina’s in een handzaam formaat. In de gids staan 35 (halve) dagtochten beschreven, alle voorzien van een uniek wandelschema met hoogteprofiel. Een gids die thuishoort in de rugzak van elke wandelaar in de Dolomieten.

In de Dolomieten ligt een uitgebreid en goed netwerk aan fietspaden. Dit was voor de ANWB reden genoeg om voor dit gebied een praktische fietsgids samen te stellen.
In de reisgids ANWB Actief Dolomieten staan 30 interessante dagtochten in de Dolomieten beschreven. Ze variëren in moeilijkheidsgraad van licht tot gemiddeld en zwaar. De gids bevat verder plaatsbeschrijvingen, gedetailleerde routes met kaarten en hoogteprofielen en een ABC van de Dolomieten - kortom alles wat een fietsershart begeert.

ANWB Reisgidsen online bestellen

Geen opmerkingen: