maandag 8 oktober 2007

Uniek winterarrangement voor jonge senioren:


Alpbachtal brengt actieve vijftig plussers terug op de ski’s, huur ski-outfit inbegrepen

Alpbachtal in Tirol introduceert een speciaal product voor actieve vijftig plussers die wel weer eens willen skiën. Met het zogenaamde "Best Age"-arrangement ruimt de populaire wintersportbestemming alle praktische en financiële bezwaren uit de weg om níet op skivakantie te gaan.

Behalve de liftpas, de skiles en het modernste materiaal is zelfs de huur van de skikleding in de prijs inbegrepen. Een "Best Age"-skiweek kan worden geboekt tussen 5 januari en 6 april 2008.


De aanschaf van een dure ski-outfit is een veelgehoord excuus om niet op wintersport-vakantie te gaan. Evenals twijfel over ooit verworven skivaardigheden. Alpbachtal speelt hier handig op in met het unieke pakket voor actieve "jonge senioren", die graag weer eens een poging op de ski's willen wagen. Het all-in-arrangement omvat behalve de huur van de outfit en 5 dagen skiles in een groep met leeftijdgenoten, 7 overnachtingen in een ontbijtpension of hotel, een 6-daagse skipas, 6 dagen huur van de nieuwste ski's, skischoenen en -stokken én een gezellige rodelavond. De prijs: vanaf EUR 459,- per persoon.


Beste kleine skigebied in Europa
Het sneeuwzekere skigebied van Alpbachtal is intiem en overzichtelijk. Het telt 52 km skipistes in alle moeilijkheidsgraden en 21 moderne liften (3 gondelbanen, 5 stoeltjes- en 13 sleepliften).

Ook buiten de klassieke skipistes biedt Alpbachtal volop wintersportpret: 100 km langlaufloipes, 9 rodelbanen, een overdekte ijsarena en meer dan 140 km sneeuw­wandel­wegen.

Geen autobaanvignet
Alpbachtal ligt tussen Kufstein en Innsbruck en is goed bereikbaar met de trein, het vliegtuig (luchthavens Innsbruck, Salzburg of München) en natuurlijk met de auto. Extra voordeel: de automobilist hoeft geen Oostenrijks autobaanvignet te kopen om de bestemming te bereiken.

Bron:TouRPress.nl