dinsdag 5 februari 2008

nieuw jasje voor www.mytraveltip.be


Deze Blog hinkt wat achterop de laatste dagen.
Dit heeft alles te maken met het veranderen van mijn website.
Momenteel ben ik aan een nieuwe look aan het werken.
wordt vervolgd........

Brit glijdt met matras van berghelling en maakt fatale crash


Een Britse man is in de Italiaanse Alpen om het leven gekomen na een ritje op een matras. De 46-jarige David Monk liep zware verwondingen op aan zijn hoofd en zijn borst toen hij met een harde klap in het veiligheidsnet terecht kwam. Twee vrienden van de man raakten eveneens gewond.

Rubberen matras

De Italiaanse media meldden volgens The Daily Mail dat de mannen op "rubberen matrassen" naar beneden gleden. Het slachtoffer laat een vrouw en twee zonen achter. "Ik begrijp niet hoe dit is kunnen gebeuren", zegt zijn echtgenote. "Het is een tragisch ongeval. Hij was zich waarschijnlijk gewoon aan het amuseren."

Dom ongeval
Ook Alan McGregor, die bij het ongeluk betrokken was en intussen het ziekenhuis alweer kon verlaten, zegt dat het om een dom ongeval gaat. "Niemand kon hier iets aan doen. David raakte met zijn hoofd een paal en was bijna onmiddellijk dood." Volgens McGregor kwamen de vrienden op het idee om de matras als slee te gebruiken toen ze enkele mannen met een matras zagen spelen die ze van het veiligheidshek hadden gehaald. (gb)

bron:Het Laatste Nieuws