maandag 20 augustus 2007
‘Bauerngröstl’
‘Bauerngröstl’
Kook de aardappelen in de schil, pel ze als ze nog heet zijn, laat ze afkoelen en snijd ze in plakjes. Verhit de olie en fruit hierin de gesnipperde ui. Snijd het gekookte rundvlees in dunne plakken en doe ze in de pan. Roer alles goed door elkaar en voeg zout en peper naar smaak toe. Doe majoraan, het halve laurierblad en de aardappelen erbij. Bak alles vlug bruin en voeg de boter toe. Giet er een beetje vleesbouillon over, roer alles goed door elkaar en serveer het gerecht.
Ingrediënten:
400 g gekookt rundvlees
300 g vastkokende aardappelen
1 gesnipperde ui
2 el olie
200 ml vleesbouillon
1/2 laurierblad
1/2 tl majoraan
zout, peper
40 g boter
peterselie
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten