zondag 16 december 2007

Win je eigen skipiste op Donna


Skiën vindt zowat iedereen geweldig, maar overvolle pistes waarbij je moet oppassen dat je tegen niemand aan skiet of dat je niet door iemand anders omvergereden wordt, daar heeft iedereen een hekel aan.
Donna zorgt voor de ideale oplossing: je eigen skipiste! In de paasvakantie gaan we in de Franse Alpen op skivakantie met 60 luisteraars en een aantal Donna-medewerkers, en speciaal voor die bende wordt in "La Joue du Loup" een stuk skipiste gereserveerd.


Voor de luisteraars een unieke kans om te gaan skiën in de best mogelijke omstandigheden én om kennis te maken met de Donna-medewerkers. Al wat ze daarvoor moeten doen, is tussen 17 en 21 december goed naar Donna luisteren en meespelen met de wedstrijd "Win je eigen skipiste".

In elk programma tussen 6 en 19u krijgen de luisteraars een kans om een skivakantie te winnen. Daarvoor moet je 10 punten bijeensprokkelen door maximaal 3 vragen te kiezen. Er zijn blauwepistevragen (3 punten waard), rodepistevragen (4 punten) en zwartepistevragen (5 punten).

Bron:www.zangtalent.be

Geen opmerkingen: