zondag 11 november 2007

Alpbachtal schenkt 'ladies' bubbels in de skilift


Dames kunnen zich eind februari en begin maart 2008 in het Oostenrijkse Alpbachtal verheugen op 'champagne' in de skilift. Deze luxe VIP-behandeling maakt deel uit van een 4-daags ski- en verwenarrangement voor vriendinnen.
De Tiroolse wintersportbestemming biedt hen van 23 t/m 26 februari 2008 en van 26 februari t/m 2 maart 2008 de exclusieve gelegenheid eens lekker onder elkaar te zijn. En dat onder het genot van bubbels in de gondel en "glühwein" in de sneeuw.


Vriendinnenvakantie
Steeds vaker laten vrouwen huis en haard achter zich om er een paar dagen met vriendinnen op uit te trekken. Een korte skivakantie behoort in de winter tot de favorieten.

Trend
Alpbachtal herkent deze trend en lanceert het "Best Friends"-arrangement voor dames. Dit omvat drie overnachtingen in een hotel op basis van halfpension, een 3-daagse liftpas, 'champagne' in de skilift, inclusief twee voordeelvouchers ter waarde van €10,- voor een beautybehandeling en voor 3 dagen skihuur. Kosten: vanaf € 253,- per persoon.


Beste kleine skigebied Europa
Het sneeuwzekere skigebied van Alpbachtal is intiem en overzichtelijk. Het telt 52 km skipistes in alle moeilijkheidsgraden en 21 moderne liften (3 gondelbanen, 5 stoeltjes- en 13 sleepliften).

Ook buiten de klassieke skipistes biedt Alpbachtal volop mogelijkheden: 9 rodelbanen, een overdekte ijsarena, 100 km langlaufloipes en meer dan 140 km sneeuw­wandel­wegen. In Reith im Alpbachtal liggen bovendien 3 joggingpaden, die in de winter sneeuwvrij worden gehouden.


Geen autobaanvignet
Alpbachtal ligt tussen Kufstein en Innsbruck en is goed bereikbaar met de trein, het vliegtuig (luchthavens Innsbruck, Salzburg of München) en met de auto. Extra voordeel: de automobiliste hoeft geen Oostenrijks autobaanvignet te kopen om de bestemming te bereiken.

bron:TouRPress.nl

Geen opmerkingen: