vrijdag 22 februari 2008

Spetterende afsluiting in Ischgl met Elton John


Sir Elton John zorgt op 3 mei met een openluchtconcert op de piste van de Idalp (2.300 meter) voor een spetterende afsluiting van het winterseizoen in de lifestyle-bestemming Ischgl (Tirol, Oostenrijk).

Het is de tweede keer dat de Britse pop-legende Ischgl bezoekt. In 1995 was Elton John getuige van het eerste Top of the Mountain Concert.

Grote naam
Ischgl heeft inmiddels een grote naam opgebouwd met de reeks concerten aan het begin en einde van het winterseizoen. Artiesten als Pink!, Tina Turner, Rod Stewart, Alanis Morissette, Sugababes, Sting en Rihanna traden in de voetstappen van Elton John.

Succesvol
Elton John kent één van de langste en meest succesvolle carrières in de popgeschiedenis. De Britse artiest is vorig jaar zestig jaar geworden. Dit feit is gevierd met het verzamelalbum "Rocket Man - The Definitive Hits", waarop 18 wereldberoemde tracks staan.

Ook Stereophonics komt
Maart, april en mei zijn dit jaar Ischgl's concertmaanden. In het weekend van 23 maart (Pasen) is de Britse band Stereophonics in Ischgl voor een optreden. Twee weken voor Elton John komt op 20 april de Jamaicaanse reggaezanger Jimmy Cliff in Ischgl voor een concert op Alp Trida. Ischgl staat bekend als een trendy en zeer levendige bestemming en komende maanden bruist het als nooit tevoren.

Silvretta Arena
Met meer dan 220 km piste van de Silvretta Arena, behoort het skigebied van Ischgl/Samnaun tot de beste skigebieden van de Alpen. Dankzij de hoge ligging, 90 procent van de pistes bevindt zich boven 2.000 meter, is de sneeuwzekerheid groot. Desondanks laat Ischgl niets aan het toeval over. Is er iets minder echte sneeuw, dan zorgen tientallen sneeuwkanonnen voor perfecte, witte pistes.
Internet: www.ischgl.com

Bron:TouRPress.nl