dinsdag 12 februari 2008

Extra van de Tiroler bergen genieten op een 'trekkersvakantie'


De Tiroler 'trekkershotels' maken met hun 'supertrekkersservice' en hun creatieve ideeën nu al meer dan tien jaar hun gasten enthousiast.
Wie met de goed getrainde bergwandelgidsen van de hotels op pad gaat geniet extra van zijn vakantie.


Vakantiepakketten
De hotels liggen in de mooiste wandelomgevingen van Tirol, zijn voorzien van comfortabele wellness-oases en presenteren de aantrekkelijkste vakantiepakketten.

Trekker stamtafels
Ze organiseren drie tot zeven begeleide tochten per week, hebben gezellige trekker-stamtafels, bieden informatiemateriaal bij elke receptie, gratis verhuur van wandeluitrusting en hebben een smakelijke, aan de behoefte van de trekkers aangepaste keuken.

Thema's
Voor de individuele wandelvakantie op maat kunnen de gasten uit verschillende wandelthema's kiezen: wandelen voor je plezier, hoog in de Alpen wandelen, hike & bike, gezond en vitaal wandelen, Nordic Walking, wandelen met het hele gezin, of wandelen op de Adlerweg.

Aanbiedingen
Elk hotel heeft daartoe voor zomer en winter zijn heel specifieke aanbiedingen. Speciale pakketten zoals 'wandelen zonder bagage' brengen nog meer ontspanning in de wandelvakantie. Je wandelt een hele week over prachtige bergpaden van hotel naar hotel, en de bagage wordt voor elke etappe nagebracht.

Catalogus
In de nieuwe 'trekkercatalogus' zijn alle wandelvakantiepakketten met een uitgebreide beschrijving overzichtelijk samengevat. De brochure kan worden aangevraagd bij: Tiroler Wanderhotels c/o MBS, Unterm Hohen Rain 1 A, 6460 Imst, Oostenrijk.

Internet: www.wanderhotels.at